Lokalsida

Vvs & Rör Luleå AB

Hej på er alla läsare och riktigt trevligt att ni ville komma in här till bloggen även denna dag. Här uppe i Luleå dröjer det allt några månader ännu innan midnattssolen skiner igen, men min tillvaro har verkligen lysts upp nu sedan jag flyttade in i min villa. Det är en sådan frihet att äntligen få ha sitt egna hem. Det som var väldigt irriterande när jag flyttade in, det var de läckande vattenkranarna. Huvaligen! Jag kontaktade ett företag som heter Vvs o rör Luleå. Jag började med att kontakta några olika företag inom branschen och kunde inte bestämma mig, men så berättade mina grannar Birgitta och Stig, att de flera gånger genom årens lopp, haft att göra med Vvs o rör Luleå, och de rekommenderade mig att anlita just denna firma. Jag klickade mig in på deras hemsida och läste om vad de kunde hjälpa till med, och så tog jag mitt beslut att låta de komma hit hem och åtgärda problemet. Jag kontaktade dem enkelt via hemsidan och blev uppringd dagen efter.  

Så bra det blev, och så fint det är att man som husägare, eller bostadsrättsinnehavare har en relation till bra och kompetenta företag inom just denna bransch. Förr eller senare behöver man hjälp med något inom värme, vatten eller sanitet. Nu vet jag att jag får den hjälpen, dessutom till en rimlig kostnad, när och om det behövs. Det här är en firma som jag nog tror att väldigt många fler än jag skulle kunna ha nytta av att anlita. Speciellt för oss i Luleå eller Boden. Nu slipper jag att stoppa öronproppar i hörselgångarna när jag tar min dagliga tupplur efter lunch på soffan, det var sjukt irriterande förut. Ha det nu fint! 

 

 

Detta inlägg var postad i