Lokalsida

Mitt nyrenoverade badrum

Eftersom jag ändå inte kunde sova steg jag upp riktigt tidigt idag. Jag har nyligen flyttat in i ett hus och det finns mycket som jag har lust att fixa med här hemma. Just nu sitter jag med en kopp kaffe i köket och kände för att skriva några rader till er, bästa läsare om vad som är på gång här hemma. Jag vet att många av er också är nyblivna husägare. Tack för allt ni delar med er av på era bloggar. Det finns en byggfirma i Lidköping som heter Eko Bygg i Skaraborg. Nu ska jag berätta om hur det gick till när de hjälpte mig att renovera badrummet här hemma i villan. Jag tackar grannarna Bengt och Annika som rekommenderade mig att anlita just Eko Bygg i Skaraborg. Badrummet blev precis så bra som jag önskade. 

 

Jag började med att begära in offerter ifrån flera olika företag, och konstaterade att Eko Bygg i Skaraborg hade bra priser. Jag ringde dem och berättade vad jag ville få gjort. Deras duktiga och erfarna hantverkare kom hit och gjorde en första inspektion. Därefter gav de mig lite olika alternativ på hur renoveringen bäst skulle kunna genomföras. Jag fick sedan välja mellan olika material, och när jag hade bestämt mig för vad jag ville ha, tog badrumsrenoveringen vid. Det är mycket som kan gå fel om en badrumsrenovering inte utförs med största skicklighet och fackmannamässigt. Allt är gjort utifrån gällande regler och mitt försäkringsbolag är glada! På Eko Bygg i Skaraborg kan de hjälpa till med olika renoveringar, snickeriuppdrag, altanbyggen med mera. Behöver du anlita en bra och seriös byggfirma i Lidköping rekommenderar jag dig att kontakta företaget. På deras hemsida kan du få mer information om vad de kan hjälpa dig med. Med dessa ord önskar jag er nu alla en riktigt fin dag! 

Detta inlägg var postad i