Lokalsida

L.P Skog

Vad trevligt att ni ville läsa i bloggen även idag! Jag tänkte berätta för er om ett företag i Östersund som har varit här och tapetserat sov- och vardagsrum. På grund av att jag tycker att de gjorde ett så bra jobb, så tänkte jag att även ni som är i behov av en målare eller snickare i Östersund skulle kunna ha nytta av att anlita den här firman. Företaget som jag talar om heter L.P Skog. Tack vare deras professionella hjälp så kan jag nu så här i semestertider ägna min ledighet åt att bara vara ledig och njuta av livet, istället för att ägna mina fyra veckors semester åt målning och tapetsering med allt jobb som det innebär. Man kan ju göra roligare saker på sin semester än att riva ner gamla tapeter, spackla och tapetsera om. Det är nu mitt i juli och jag sitter på verandan vid mitt hus i Östersund och bara kopplar av. Det är en riktigt vacker och solig kväll och jag sitter hellre här på min veranda och njuter både av det fina vädret, och hur snyggt det blev med tapetseringen, än att ägna semestern åt detta jobb. Nästan dagligen har jag varit ute på sjön och fiskat abborre.   

  

Utbudet av målare är gott så det var inte alldeles lätt att finna rätt. Jag ville förstås ha en målare från trakten. En av mina grannar hade anlitat L.P Skog före mig och hade bara gott att säga. Referenser är viktigt, men också att företagets anställda är kompetenta när det gäller de uppdrag de ska utföra. L.P skog kan hjälpa till med mycket, de har duktiga byggnadsarbetare, snickare och betongarbetare, och de har också kompetent personal när det gäller skogsarbeten. Jag måste säga att deras priser är väldigt plånboksvänliga men man kan alltid begära en gratis offert vilket ju är väldigt bra. 

Detta inlägg var postad i