Lokalsida

JKs Avverkning och Entreprenad

Hej och hallå! Idag startar jag dagen med att blicka ut över skogen och konstaterar att jag är väldigt nöjd med den professionella hjälp jag fått av ett företag när det gäller det här med min avverkning i Norrtälje. Skogsavverkningen behövde jag hjälp med, ett omfattande jobb, och riktigt god hjälp har jag fått av ett företag som heter JKs Avverkning och Entreprenad.  

 

Eftersom Sveriges yta till stor del består av skog, Norrtälje är inget undantag, vet jag att tjänster inom avverkning är sådana tjänster människor som äger skog behöver hjälp med. Jag köpte min gård för 5 år sedan och det är först nu jag behöver hjälp med denna avverkning i Norrtälje och jag måste säga att den hjälp jag fått av JKs Avverkning och Entreprenad både varit kostnadseffektiv och till stor hjälp. Det är ett företag som är måna om att alla deras kunder ska bli så nöjda som möjligt, och de har lyckats i sin målsättning. Jag blev rekommenderad det här företaget av ett par andra skogsbrukare här i trakten. När de hörde att jag behövde hjälp med min avverkning i Norrtälje rådde de mig att ta hjälp av JKs Avverkning och Entreprenad och jag är glad att jag tog dem på orden. För jag är verkligen belåten. Jag vill nu rekommendera även er som måhända är i behov av tjänster inom avverkning i Norrtälje med omnejd, att ta denna hjälp av JKs Avverkning och Entreprenad ni också. Trädfällning och avverkning är det här företagets specialitet, och är ni intresserade av deras hjälp, oavsett om ni behöver mycket eller lite hjälp, ska ni bara höra av er till dem, för detta är verkligen rätt företag när det kommer till det här med avverkning i Norrtälje med omnejd. 

Detta inlägg var postad i