Lokalsida

Janne Svenssons Byggtjänst

Hej på er alla läsare och välkomna in till min blogg! I dag tänker jag berätta om vilken god hjälp jag fick av en byggfirma i Finspång när jag behövde riktigt professionell hjälp med om- och tillbyggnadsarbeten på min 50-talsvilla. Det är så härligt att sitta på den nybyggda altanen och njuta av våren. Gärna med ett glas hallonsaft. Huset är som sagt gammalt och jag har inte ägt det så länge. Det blev Janne Svenssons Byggtjänst som fick i uppdrag att bygga om, till en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, och att bygga en altan. Det visade sig vara ett riktigt bra val att välja det här företaget. Några av grannarna har tidigare anlitat just detta företag för olika slags jobb och de var jättenöjda. Det finns många företag verksamma inom branschen och det var till en början inte lätt att veta vilket jag skulle välja. Eftersom mina grannar anlitat sig av Janne Svensson Byggtjänst och de var nöjda, så kändes det tryggt för mig att ta kontakt med dito företag! 

   

Janne Svenssons Byggtjänst kan hjälpa er som söker efter ett byggföretag i Finspång. Även ni som söker ett kvalitativt byggföretag i Hällestad eller i Ljusfallshammar kan med fördel vända er till det här företaget som kan hjälpa till med olika snickerier, renoveringar, tillbyggnader, ombyggnader, med mera. Jag vill verkligen rekommendera er som är i behov av dessa tjänster att ni kontaktar dem. Deras goda kunskaper har verkligen kommit både mig och mina grannar tillgodo. Jag tycker att rotavdraget är väldigt bra. Det gör att man nu har råd att renovera och fixa till sådant som man kanske tidigare hade avvaktat med. Jag hoppas att ni kommer att bli nöjda med det här företaget! 

Detta inlägg var postad i