Lokalsida

Hudvård mot problemhy?

Jag vet inte varför men det senaste har min hud varit så otroligt dålig. Får en massa finnar och rodnad och det trots att jag gör allt för att det ska försvinna. Har testat mängder med olika produkter, men ingen av de verkar hjälpa. Eller det var i alla fall tills nu, har fått tips om att gå till en hudterapeut, för att få en kontroll av huden i ansiktet för att se till att jag faktiskt använder mig av rätt sorts hudvårdsprodukter. För det spelar ingen roll om man är noga med att smörja in ansiktet varje morgon och kväll om man inte använder sig av hudvårdsprodukter som passar för ens hudtyp.

Tänker att jag genom att gå till en hudterapeut kan få åtminstone lite klarhet i varför min hud är som den är just nu, när jag aldrig tidigare i livet, inte ens när jag var tonåring, fick når finnar eller hudirritation. Och tänker att de antagligen har produkter till salu också, de brukar ju ha schampoo och andra hårprodukter på frisörsalonger så varför skulle de inte ha produkter för hudvård på en salong? Det är klart att de måste ha det.

Hudterapeuten som jag har bokat tid hos heter i alla fall Maria Gunnelbrand, så vi får se hur det går, så ska jag hålla er uppdaterade med mer information kring hur det går och om jag får någon ordning på min hy eller inte och vilka hudvårdsprodukter som jag använde mig av så att ni kan köpa hem samma.

Detta inlägg var postad i