Lokalsida

Björnhult Bryggeri hjälper mig med kontorsstädningen

Hej alla mina läsare och vad trevligt att ni kikar in i bloggen denna fredag! Jag hoppas att den stundande helgen ska bli riktigt trevlig för er alla! Idag ska jag berätta om ett bra val jag som egenföretagare har gjort. Jag driver ett stort företag med 35 anställda. Det är många kunder som besöker oss och jag vill att de ska välkomnas av en fin och välstädad miljö, och det är också viktigt att mina anställda får arbeta i en ren och fräsch miljö. Min kontorsstädning i Vetlanda utförs en städfirma som heter Björnhult Bryggeri och de kommer hit och städar varje tisdag. Här är så fint till glädje och nytta både för mig, mina medarbetare och alla besökare. Om ni också funderar på att anlita en städfirma som kan hjälpa er med er kontorsstädning i Vetlanda med omnejd får jag verkligen rekommendera er att kontakta Björnhult Bryggeri! De kan hjälpa till med mer än kontorsstädning. Allt ifrån små till stora uppdrag inom städning för både hem och kontor! 

 

Det svenska vädret är verkligen ett ämne som man kan tala mycket om. De senaste veckorna har det mest varit ihållande regn och blåst mycket, då blir det snabbt skräpigt. Jag prioriterar att mina kunder ska få ett gott första intryck när de kommer hit. Björnhult Bryggeri ser verkligen till att här är snyggt, välstädat och dammfritt. De kommer som sagt hit en gång i veckan och det är riktigt prisvärda tjänster de erbjuder. Oavsett hur ditt städbehov ser ut, alltså om du behöver mycket eller litet hjälp, hjälp bara vid ett enstaka tillfälle, eller om du vill abonnera på någon städtjänst, och oavsett om det är ditt kontor eller om det är ditt hem som du vill få städat vill jag verkligen rekommendera dig också att kontakta Björnhult Bryggeri. 

Detta inlägg var postad i